Мњин Боја Менување Гел Лак За Нокти Промена На Температурата Розова Виолетова Со Сјај Омбре Уметност За Нокти Натопете Долготрајни Бои За Маникир Комплет Подарок ?

Мњин Боја Менување Гел Лак За Нокти Промена На Температурата Розова Виолетова Со Сјај Омбре Уметност За Нокти Натопете Долготрајни

DEN 2.67

Од стока

Гел За Промена на бојата Лак За Нокти Промена На Температурата Розова Виолетова Со Сјај Омбре Уметност За Нокти Натопете Долготраен Комплет За Бои За Маникир Празничен Подарок 10мл карактеристики : Еколошки Нашиот гел-лак има добра цврстина и висока боја, што може да ви донесе светла сјај, мазен изглед и покриеност. Не е лесно да се лупи или пени, мирисот е многу мал, лакот продолжува непречено, не е лесно да се агломерира и ќе трае вечно. Многу рендерирање на бои, висок вискозитет, светла и долготрајна боја. ●НЕВЕРОЈАТНИ МОДНИ БОИ●најспецијалното нешто во врска со овој сет на бои е тоа што боите се гел за промена на температурата, бојата на гелот за нокти ќе се промени со температурата, така што можете да имате две убави одеднаш. ●ЛЕСНА АПЛИКАЦИЈА по сушењето, нанесете го вториот слој и повторно излечете со светлина или ПРЕДВОДЕНА светлина.Чекор 5. Нанесете отстранлив завршен слој за да го направите тогашниот лек со светлина или ЛЕД светлина.Чекор 6. Отстранете ги лепливите површини со натопен памук .Пакетот вклучува : 1x гел за нокти лак Mnjin Боја Менување Гел Лак За Нокти Промена На Температурата Розова Виолетова Со Сјај Омбре Уметност За Нокти Натопете Долготрајни Бои За Маникир Комплет Подарок За Одмор 10ml Q.


Детални спецификации

Додатоци на производи